Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Πέτρες Θαλάσσης δωράκια για το Σχολείο_2 hearts a chef's hat a windmill and a thunder


Πριν λίγες ημέρες τελείωσε το σχολείο και φτιάξαμε και εμείς κάποια δωράκια για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας πρόσφεραν τόσα πολλά πράγματα όλη αυτή τη χρονιά και μας γέμησαν με όμορφες αναμνήσεις.
Μάζεψα λοιπόν μερικές πέτρες από τη θάλασσα και τις μετέτρεψα σε διακοσμητικά για το γραφείο ή αλλιώς stone weights (είχα φτιάξει και πέρυσι αν θυμάστε).
Το κάθε ένα μοναδικό και συμβολικό.
2 καρδιές για τη δασκάλα μας που την αγαπάμε τόσο πολύ και ήταν πάντα πολύ υπομονετική και καλή με όλα τα παιδάκια. Μία καρδιά η δικιά της η μεγάλη και μία μικρή η δικιά μας από δίπλα να μαθαίνει πράγματα .
Ένας σκούφος του σεφ για τη μαγείρισσα που μας φρόντισε όλη τη χρονιά.
2 ανεμόμυλοι για τη διευθύντρια μας μιας προσπαθεί πάντα να είναι όλοι χαρούμενοι και συντονισμένοι μεταξύ τους ( τόσο δύσκολο όσο το να κυνηγάς ανεμόμυλους, χωρίς όμως ποτέ να το βάζεις κάτω)
Και τέλος 1 κεραυνός για το διευθυντή μας που ήρθε αστραπιαία στη ζωή μας και άνοιξε την αγκαλιά του και μας έβαλε στον όμορφο κόσμο του με τα ζαβολάκια του.Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξανασυνεργαστούμε και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.