Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

γεμιστά αυγά

Να και λίγο food styling  με γεμιστά αυγουλάκια που τόσο μου αρέσουν!


Η συνταγή απλή:
Βράζουμε όσα αυγά θέλουμε, τα κόβουμε στη μέση, βγάζουμε τη γέμιση όλη σε ένα μπολάκι,.
Λιώνουμε τον κρόκο με ένα πιρουνάκι και προσθέτουμε λίγη μαγιονέζα και λίγη μουστάρδα ή κέτσαπ. Οι πιο μερακλήδες μπορούν να βάλουν και τρίγωνο τυράκι ή κατίκι.
Καλή όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.