Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κέρδισα στο διαγωνισμό της mommasdailylife.blogspot.com_ I am the winner of the mommasdailylife book giveaway


Με πολύ χαρά ξεκίνησε αυτός ο μηνας καθώς με ενημέρωσε η machi  από το mommasdailylife.blogspot.com ότι κέρδισα αυτό το υπέροχο βιβλίο στο  blogοδιαγωνισμό της! 
Το βιβλίο ήρθε με ταχύτητα φωτός σε αυτή την υπέροχη συσκευασία με την ακόμα πιο όμορφη ευχή της σε αυτό το καταπληκτικό καρτελάκι...
Άνοιξα λοιπόν το φάκελο και είδα αυτό το πολύ χαρούμενο χαρτί με τις καρδούλες και τα πουλάκια (παραδέχομαι ότι ήμουν τόσο ανυπόμονη που το έσκισα σαν μικρό παιδί!), η έκπληξη ήταν όμως μέσα! υπήρχαν παντού κομφετί αστεράκια!!!!! (δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα συμπεριλάβω στην φωτογραφία). Προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!
Μάχη σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά και σου εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου ότι καλύτερο!!
Μόλις διαβάσω αυτό το εκπληκτικό βιβλίο θα σας πω περισσότερα :)


3 σχόλια:

  1. Καταρχήν χαίρομαι με την χαρά σου! αυτο είναι το καταπληκτικότερο στο blogging! Έπειτα χαίρομαι που σου άρεσε η συσκευασία! η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συχνά την ευκαιρία να αποστείλω εγώ τα δώρα των διαγωνισμών αφού τα στέλνουν οι δωροθέτες, αλλά αυτή την φορά, που ειχα την ευκαιρία, το ετοίμασα με περισσή χαρά! όσο για το βιβλίο πραγματικά αξίζει! Καλή ανάγνωση και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έτσι είναι! και το βιβλίο ήταν αυτό που χρειαζόμουν, πάντα υπάρχει χώρος για γνώση και αυτό προσφέρει μπόλικη! Σ ευχαριστώ κ πάλι και Καλό καλοκαίρι και από εμένα!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.